Erkend leerbedrijf

Lab Servant als ‘erkend leerbedrijf’

Lab Servant is trots om aan te kondigen dat we recentelijk erkend zijn als leerbedrijf. Dit betekent dat we nu in staat zijn om jonge mensen de kans te geven om bij ons te leren en te werken terwijl ze een opleiding volgen.

Als erkend leerbedrijf bieden we praktijkgerichte opleidingen aan in samenwerking met opleidingsinstituten. We werken samen met deze instituten om onze leerlingen te voorzien van de juiste kennis en vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in onze branche.

We zijn ervan overtuigd dat het aannemen van leerlingen en het bieden van praktijkgerichte opleidingen een win-winsituatie is voor zowel ons bedrijf als voor de leerlingen. Door de leerlingen te betrekken bij het dagelijkse werk en ze te laten werken aan projecten, krijgen ze de kans om hun vaardigheden in de praktijk te oefenen en te verfijnen. Dit zorgt ervoor dat ze beter voorbereid zijn op hun toekomstige carrière.

Bovendien biedt het aannemen van leerlingen ons de kans om jonge talenten te werven en op te leiden volgens onze eigen standaarden en werkwijzen. Dit is niet alleen goed voor ons bedrijf, maar ook voor de leerlingen zelf, die de kans krijgen om te werken in een professionele omgeving en te leren van ervaren professionals.

We zijn er trots op dat we nu een erkend leerbedrijf zijn en kijken ernaar uit om onze leerlingen te begeleiden tijdens hun opleiding en carrière. Als u geïnteresseerd bent in het volgen van een opleiding bij ons bedrijf, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.