SAAS

SAAS, of Software as a Service, is een manier om software te leveren en te gebruiken. In plaats van dat de software in een server-omgeving van de klant geïnstalleerd wordt, wordt de software via het internet aangeboden. Dit betekent dat de klant geen software meer hoeft te installeren en dat de software altijd beschikbaar is, zolang er een internetverbinding is.

SAAS biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele software. Ten eerste is het gemakkelijker om te gebruiken, omdat de klant geen software hoeft te installeren en de software altijd en overal beschikbaar is. Ten tweede is het veiliger, omdat de software op afstand beheerd wordt en de klant zich geen zorgen hoeft te maken over updates en beveiliging.

Lab Servant biedt sinds kort haar diensten ook aan als SAAS oplossing. Dit betekent dat onze software via het internet aangeboden wordt. Onze SAAS oplossing biedt dezelfde voordelen als traditionele SAAS oplossingen: gemakkelijker gebruik en verbeterde beveiliging.

Als u interesse heeft in onze SAAS oplossing, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met al uw vragen en bieden u een passende oplossing voor uw omgeving.